Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Január 21. 10:25, hétfő | Helyi
Forrás: Kőszegi György

Évértékelő a Dombóvári Sportiskola Egyesületnél

Évértékelő a Dombóvári Sportiskola Egyesületnél

2013. január 19-én rendezte meg évértékelő összejövetelét a Dombóvári Sportiskola Egyesület.

A rendezvényen az edzők és versenyzők mellett a szülők és a hozzátartozók is részt vettek, valamint megtisztelte a rendezvényt Szabó Loránd polgármester, Ilia Anita sportreferens és Szűcs István a Dombóvár és Vidéke Víz- és Csatornamű Kft. igazgatója.

Kőszegi György Egyesületi elnök megnyitó szavai után Szabó Loránd köszöntötte a megjelenteket.

Kőszegi György elmondta, hogy jelenleg 110 gyermek látogatja rendszeresen az edzéseket, amely létszám szükséges ahhoz, hogy a jelen és a jövő versenyzőit is megtalálják a szakemberek.

Ezt követően a gyermekeket felkészítő edzők, Horváth Éva, Tancsa Norbert és Fehérvári Levente elevenítette fel az elmúlt év eseményeit. Beszéltek az edzésmunkáról, beszámoltak a helyi, regionális és az országos versenyeken elért eredményekről, valamint elmondták a 2013-as évre tervezett feladatokat is.

A beszámolók után átadásra kerültek az Év Úszója címek, valamint a Különdíjak is, melyekkel a kiemelkedően teljesítő versenyezők kerültek jutalmazásra.

Az Év Úszói: Bánfalvi Ákos, Rettegi Ákos, Halmai Blanka, László Ádám, Reizinger Dóra, Várteleki Richárd, Kőszegi Lilla, Fehérvári Anna, Tar Dávid, Nagy Viktória.

A Különdíjasok: Turi Bianka, Fehérvári Réka, Szigeti Petra, László Bence.

A hagyományokat megtartva az edzők, az egyesület vezetői és az úszó társak elbúcsúztatták a más egyesületbe igazolt, illetve az aktív sportolást befejező úszókat.

Kép: Díjazottak: hátsó sor balról jobbra: Turi Bianka, Halmai Blanka, László Ádám, Rettegi Ákos, Bánfalvi Ákos, Reizinger Dóra, Várteleki Richárd
első sor balról jobbra: Kőszegi Lilla, Tar Dávid, László Bence, Fehérvári Réka, Fehérvári Anna, Szigeti Petra, Nagy Viktória

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.