Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Május 11. 13:00, péntek | Helyi
Forrás: Tóth Ada Eszter/APOK AMI

Fuvolistanövendékek sikerei a megyei találkozón

Fuvolistanövendékek sikerei a megyei találkozón

A dombóvári APOK Alapfokú Művészetoktatási Intézményegységet Istántsuly Júlia, Kocsis Éva és Barth István növendékei színvonalasan képviselték a Tolna Megyei Zeneiskolák V. Fuvolás Találkozóján.

A tolnai Wosinszky Mór Oktatási Intézmény Fusz János Zeneiskolájában május 10-én megrendezett találkozón elhangzott produkciókat Romos Zsolt, a budapesti Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola tanára és Jelenik Krisztián, a győri Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola tanára értékelte.

A dombóvári fuvolisták kiemelkedő sikereket értek el. Bronzminősítést kaptak: Janocskó Zsófia, Pintér Viktória és Venczel Dorottya. Aranyminősítést kaptak: Ambrus Sára (képünkön - forrás: dombovar.hu) Bencsik Flóra, Boczor Virág és Vincze Boglárka. Ambrus Sára nagyszerű produkciójával a verseny nívódíját is elnyerte.

Tolnán nemcsak a növendékek, hanem tanáraik is elismerésben részesültek. Barth István felkészítő-tanári, Fenyvesi-Hilbert Henriett pedig zongorakísérői különdíjat kapott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.