Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. December 20. 07:30, kedd | Helyi sport
Forrás: Dombóvári Karatesuli

Hatodszorra rendezte meg saját kupáját a Karatesuli

Hatodszorra rendezte meg saját kupáját a Karatesuli

December 10-én már a hatodik dombóvári KARATESULI-KUPA küzdelmeit rendezte meg a Dombóvári Karatesuli Közhasznú Egyesület. Öt kategóriában mérhette össze ügyességét a hozzájuk ellátogató 84 fiatal.

A házigazdák mellett ezúttal Szekszárdról, Paksról és Szolnokról is érkeztek vendégek. A verseny legeredményesebbje - hasonlóan a tavalyi évhez -, a lányoknál a dombóvári Ormosy Réka, míg a fiúknál a szolnoki Farkas Vajk lett. A Karatesuli versenyzői egyébként még számos dobogós helyet szereztek a hazai rendezésű kupán.

Korábbi hír az egyesület háza tájáról, hogy Ormosy Réka december 4-én elérkezett sportpályafutásának egyik legfontosabb pontjához azzal, hogy sikeresen megfelelt a feketeöves övvizsgán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:19, csütörtök | Helyi

„Nyuszikupa” kölyökatlétika versenyt rendeztek Dombóváron

Öröm volt látni a sok lelkes atlétapalántát, akikből talán a jövő bajnokai lehetnek.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.