Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Április 29. 10:15, vasárnap | Helyi
Forrás: Orova Edina/Polgármesteri Hivatal, Dombóvár

Új pálya készül az újdombóvári salakos helyén

Új pálya készül az újdombóvári salakos helyén

Április elején elkezdődtek a munkálatok az újdombóvári József Attila ÁMK salakos pályáján. Várhatóan május végére elkészül az iskola többfunkciós műfüves pályája.

Jól halad a munka, amelyben öt önkormányzati közfoglalkoztatottat vesz részt. Már a helyén van 300 méter hosszú vízelvezető cső, amelyre különböző osztályzatú murva, majd pedig homokos műfű kerül - tájékoztatta portálunkat Orova Edina, a polgármesteri hivatal kapcsolati referense.

A műfüves pálya mellett egy öntött gumi felületű atlétikai futópályát (futó- és távolugró futófolyosóval) is kialakítanak, melyhez a rekortánt a helyszínen öntik ki. A beruházással az iskola jobb feltételeket tud biztosítani a testnevelés órákhoz, és a szabadtéri sporttevékenység is hosszabb időre tervezhető.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!