Városlista
2024. június 11, kedd - Barnabás

Hírek

2019. Április 15. 15:10, hétfő | Helyi
Forrás: Dombó Média

Képes emlékkönyv a József Attila Iskola 14 évéről

Képes emlékkönyv a József Attila Iskola 14 évéről

Képnézegető címmel jelent meg a József Attila Általános Iskola második emlékkönyve. A kiadvány több száz olyan színes fotót tartalmaz, mely 2005-től napjainkig készült.

A 160 oldalas fényképalbum április 11-i ünnepélyes bemutatóján Kovácsné Lébényi Klára intézményvezető köszöntötte az érdeklődőket, aki elmondta, hogy egyik helyettese - Juhász Csilla - vezetésével több mint harminc kollégája vett részt a fotók összegyűjtésében és a szöveges részek megírásában. Az emlékkönyv tipográfusa Erky-Nagy Tibor volt.
A szerkesztők az alapfokú oktatási intézmény elmúlt 14 évének a történetét 14 fejezetben dolgozták fel, melyek így az iskolai élet minden területét átfogják. Nemcsak a fontosabb eseményekről készített fotók kerültek a lapokra, hanem a végzősök tablóit és a jelenlegi osztályokat megörökítő képek is. Mivel a mai fiatalok többsége már nem szeret olvasni, ezért döntöttek úgy a szerkesztők, hogy sok képpel illusztrálják a kiadványt, mely ennek az elvnek köszönhetően sokkal modernebb lett, mint a 2004-ben kiadott első emlékkönyv volt.
Az újdombóvári oktatási intézményben megvásárolható „Képnézegető” bemutatóján a tanárok verses-zenés műsorral lepték meg a népes közönséget.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 11. 10:34, kedd | Helyi

Funkcionális Fitnesz Nemzeti Junior Bajnokság Dombóváron

Funkcionális Fitnesz Nemzeti Junior Bajnokság rajtolt el a Z2-ben. Ismét egy rangos eseménynek adott otthont Dombóvár.

2024. Június 10. 13:27, hétfő | Helyi

Vihar- és csőtörés kár felszámolásához hívták a dombóvári tűzoltókat hétvégén

Gyalogos forgalmat veszélyeztetett egy kerítésre dőlt fa vasárnap reggel Dombóváron, az Erzsébet utcában. Motoros láncfűrész segítségével szabadították fel a járdát a dombóvári hivatásos tűzoltók.

2024. Június 10. 08:47, hétfő | Helyi

Hőgyészen mérték össze tudásukat az önkéntes tűzoltók

Tolna vármegye tűzoltó egyesületei közül kilenc civil szervezet 24 csapata sorakozott fel a rajtvonalnál.

2024. Június 07. 08:06, péntek | Helyi

Közgyűlést tartott a Fekete István Kulturális Egyesület

A Földi István Városi Könyvtárban tartotta meg éves közgyűlését a nagy múltú egyesület, mely az idén ünnepli fennállásának 28. évfordulóját.