Városlista
2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2020. Október 19. 13:57, hétfő | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Kilenc milliós kárt okoztak egy műszaki áruháznak

Kilenc milliós kárt okoztak egy műszaki áruháznak

A gyanú szerint a férfi apránként ellopta az elektronikai cikkeket, majd nevelt lányának adta, aki az interneten eladta őket.

Egy műszaki termékeket forgalmazó cég képviselője tett feljelentést a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitányságán, miután a negyedéves leltár eredménye szerint közel kilenc millió forint értékű SSD merevlemez hiányzott az újpesti raktáruk készletéből - közölte a rendőrség.

A rendőrök a biztonsági kamerák felvételei alapján azonosították az elkövetőt, az 53 éves K. Istvánt, aki takarítóként dolgozott a cég raktárában. A gyanú szerint az alkalmazott hónapokon keresztül lopott SSD meghajtókat. A férfi csak kivette a termékeket a dobozából, majd zsebre tette őket és hazavitte. Otthon a nevelt lánya, a 27 éves K. Bettina meghirdette az interneten az elektronikai cikkeket és eladta.

Az újpesti rendőrök 2020. október 8-án munkahelyén elfogták K. Istvánt, illetve újpesti lakásán K. Bettinát. A férfi zsebében még az elfogásakor is találtak SSD meghajtókat, majd az újpesti lakásukban további 14 merevlemezt foglaltak le. A férfi és nevelt lánya is beismerte a bűncselekmények elkövetését. A IV. kerületi nyomozók K. István üzletszerűen elkövetett lopás bűntett, K. Bettinát orgazdaság bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 08:33, hétfő | Kék hírek

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért