Városlista
2020. június 3, szerda - Klotild

Hírek

2020. Április 08. 16:45, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Lui még a labdát is elvarázsolta - VIDEÓ

Lui még a labdát is elvarázsolta - VIDEÓ

Lui nagy mágus, de még neki is otthon kell ülnie ezekben a hetekben. A világrekorder bűvész három hete nem mozdult ki az otthonából, vállalva az önkéntes karantén minden megpróbáltatását.

„Törekszünk arra, hogy megfogadjuk a javaslatokat és ne menjünk sehova, közben figyelünk arra, hogy kellemesen teljen a családi körben töltött idő”– mondta az ANDONIK Sport YouTube csatornáján Ricky kérdésére az illuzionista. A bűvésznek komoly feladata is van, hiszen nagyobbik fia már iskolás, így neki a digitális oktatás kihívásainak is meg kell felelnie.

„Időnk mindenre van itthon, csak be kell osztani. Az online tanulás elviszi a fiam délelőttjét, de amint végez a kisebbik fiammal együtt megyünk ki a kertbe, focizunk, pingpongozunk”.

Egy bűvész persze egy ilyen nehéz helyzetben sem fordít hátat a hivatásának. Sőt ez egy termékeny időszak Lui számára.

„Úgy tekintek most ezekre a hetekre, mint egy felkészülésre. Végre van időm új produkciók, koreográfiák kitalálására és új kellékek összeállítására. Bízom benne, hogy gyorsan véget ér ez a járvány, de ez most nekem egy alkotói szabadság. Nekem évente közel ötszáz fellépésem van, most egy héten egyszer szakítok időt arra, hogy Facebook élőműsorban bűvészkedjek. Olyan ez, mintha a színpadon állnék, nyilván ez nem az igazi, de emellett is azt mondom mindenkinek, hogy maradjon otthon”.

A videósorozatnak állandó eleme, hogy a vendéget Ricky kihívja egy feladatra. Ezúttal labdát kellett ejteni az asztalra és a kérdés az volt, hogy kinek pattan többet. A bűvész ezúttal nem nyert, de végül övé lett a főszerep, hiszen a fehér labdáját zsebkendővé változtatta. Ahogy Ricky fogalmazott kendőzetlenül labdázott. Ez talán szakmai ártalom.

Címkék: andonik, bűvész, Lui, mágus

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 03. 13:00, szerda | Bulvár

Robotséfet tanítottak meg omlettet készíteni kutatók

Mérnökök egy csoportja megtanított egy robotot omlettet készíteni egészen a tojások feltörésétől az elkészült étel tányérra helyezéséig, és még azt is sikerült elérniük, hogy jó ízű ételt készítsen.

2020. Június 03. 07:14, szerda | Bulvár

Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor

Jövő hétfőn indul a Balatoni Nyár című magazinműsor, amely délelőttönként várja a nézőket - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó Osztálya kedden az MTI-vel

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!

2020. Május 29. 17:08, péntek | Bulvár

Jövő héten közzéteszik a Cannes-i versenyprogramba beválogatott filmek listáját

Bár a 73. cannes-i filmfesztivált a koronavírus-járvány miatt a megszokott formájában nem tartják meg, a hivatalos versenyprogramba beválogatott mintegy 50-60 film listáját a seregszemlét megelőző,