Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2012. Július 07. 13:30, szombat | Helyi
Forrás: Szabóné Rambala Gabriella, helyi híreink szerkesztője

UDVAR-olt a kultúra Vígasságkezdet gyanánt

UDVAR-olt a kultúra Vígasságkezdet gyanánt

Színvonalasra és hangulatosra sikeredett a XVII. Pál-Napi Vígasságok nyitónapja. Testi-lelki felfrissülés, kézműves termékek vására, színpadi játék, koncertek és táncház volt a kínálat a JAM-csarnok belső udvarában.

A „Reménység” UDVAR-lás részeként a Reménység Napközi Otthonban előzetes bejelentkezés alapján hangfürdő, zeneterápia, gerinctorna és játékos beszédtechnika foglalkozás várta az érdeklődőket június 29-ike délutánján. Az intézmény dolgozói pogácsasütéssel, teafőzéssel és -kínálással is kitettek magukért. Udvari sátruknál az otthon fogyatékossággal élő fiataljainak kézműves termékeit - dísztárgyakat, ékszereket, kreatív használati tárgyakat - lehetett megvásárolni.

Esti köszöntőjében Nagy Roland önkormányzati képviselő, az Oktatási és Kulturális Bizottság elnökhelyettese kiemelte, hogy a Vígasságok jól példázza a fő támogató önkormányzat és a szervező Dombóvári Művelődési Ház Nkft. együttműködését a kultúra érdekében. A nonprofit cég munkatársainak munkáját megköszönve kívánt a városlakóknak kellemes kikapcsolódást a rendezvénysorozatot megnyitó képviselő.

A kulturális bemutatók sorát a Reménység Színtársulat „A pofon” című mesejátéka nyitotta meg. A közreműködő fiataloknak Deli Orsolya és Marosi Károlyné tanította be a darabot. Majd a Reménysugár Zenekar fáklyafényes koncertje és a Húrlekvár - JAM de Strune együttes koncertje és táncháza szórakoztatta a publikumot.

Portálunkat a szervezők részéről Szabóné Rambala Gabriella tájékoztatta a pénteki történésekről.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 06:00, kedd | Helyi

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.