Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Április 05. 06:30, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Vincze Zoltán

Válogatottságra esélyesek a Vincze Ju-jutsu versenyzői

Válogatottságra esélyesek a Vincze Ju-jutsu versenyzői

A dombóvári klub több versenyzője is szépen helyt állt a II. Dorog Kupán, amely a felnőtt korosztályok számára az első válogató volt a júniusi brüsszeli EB és az októberi moszkvai VB válogatott keretébe kerüléshez.

A II. Dorog Kupa Meghívásos Nyílt Grappling & Pankráció, Combat-grappling (Amatőr MMA) Bajnokságot Bánki Soma 2 ezüsttel, Oláh György 1 bronzzal, Cziffra Attila 1 ezüsttel, Jung Sarolta 1 arannyal és 1 ezüsttel, a több korcsoportban és kategóriában is kitűnően teljesítő Bocz Róbert pedig 3 arannyal és 2 ezüsttel zárta március 31-én.

Amint azt Vincze Zoltán edző az infoDombóvár.hu-nak elmondta, az aranyérem három, az ezüst kettő, míg a bronz egy kvalifikációs pontot jelentett a versenyzőknek, akik közül a legjobbaknak komoly esélyt lát a válogatottságra. A kerettagságról ugyanis már csak egy újabb, májusi kvalifikációs verseny a mostanival összesített pontszámai alapján döntenek. A válogatottba kor- és súlycsoportonként három-három versenyző kerülhet be.

A tornán készült fotókat nézze meg az egyesület honlapjának képgalériájában.

A dorogi versennyel egy napon rendezte meg a Magyar Judomesterek Clubja SE a XIV. Nyílt Masters Judo Magyar Bajnokságot Százhalombattán, amelyet Csirinyi Tibor - szintén a dombóvári klub tagja - a dobogó harmadik fokán zárt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk