Városlista
2024. március 2, szombat - Lujza

Hírek

2022. December 14. 08:26, szerda | Helyi

XVII. Dombóvári Karatesuli Kupa

XVII. Dombóvári Karatesuli Kupa

Az eseményre meghívott egyesületek nélkül, a hétközi - szerdai - edzés keretében került sor, A Szuhay Sportcentrum hétvégi zárva tartása okán.

A jelenlévők 3 csoportba osztva 10 versenyszámban mérhették össze tudásukat, amelynek folyamán az első helyezett 3, a második 2, míg a harmadik 1 pontban részesült, majd ezt követően alakult ki a végeredmény.

Versenyszámok:
- 5 játékos sorverseny
- fekvőtámasz verseny
- felülés verseny
- békaügetés verseny
- formagyakorlat
- küzdelem

A három csapat összesített eredménye alapján egy-egy serleget kapott, míg annak tagjai arany-, ezüst- és bronzéremben részesültek.

Végeredmény:
1. hely Gulyás Félix és Gulyás Szonja csapata
2. hely Imhof Milán és Imhof Márk csapata
3. hely Szűcs Ádám csapata

Sajnáljuk, hogy ezúttal meghívott egyesületek nélkül, háziverseny jelleggel tudtuk csak rendezvényünket megtartani, de a jelenlegi helyzetet megértjük és reméljük, a 2023-ban ismét népesebb mezőnyt tudunk majd fogadni városunkban - zárta a beszámolót Szabó Csaba egyesületi elnök.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 01. 10:56, péntek | Helyi

Véradások Tolna vármegyében – március 04–10.

Kérjük, mielőtt elindul vért adni, ellenőrizze a kiválasztott véradás helyszínét és időpontját a következő webcímek egyikén: www.ovsz.hu; www.voroskereszt.hu.

2024. Február 28. 09:58, szerda | Helyi

XVII. Dombóvári Mix Röplabda Kupa Dombóváron

Február 24-én 17. alkalommal rendezte meg a Dombóvári Mix Röplabda Kupát a Dombóvári Amatőr Röplabda Club Szabadidős Egyesület.

2024. Február 27. 08:23, kedd | Helyi

Bor- és pálinkaversenyt tartottak Döbröközön

Az önkormányzat az idei évben is megszervezte a gazdák bor- és pálinkaversenyét. 13 bor és 17 pálinka minta érkezett be a bírálatra.

2024. Február 26. 10:18, hétfő | Helyi

Nem volt elég széles az úttest a dombóvári kerékpárosnak

A dombóvári rendőrök a város bevezető szakaszán a 61-es főúton ellenőrizték azt a helyi kerékpárost, aki jó indulattal sem volt vezetésre képes állapotban, amikor megállították.