Városlista
2024. március 2, szombat - Lujza

Hírek

2023. December 05. 08:31, kedd | Helyi

XVIII. Karácsonyi Kupa karateversenyt rendeztek Dombóváron

XVIII. Karácsonyi Kupa karateversenyt rendeztek Dombóváron

A XVIII. Karácsonyi Kupát rendezte meg a Dombóvári Karatesuli a Szuhay Sportcentrumban szombaton.

Dombóváron a karate sport 48 éves múltra tekint vissza. A szakosztály már Szabó Csaba vezetésével ér el szép eredményeket országos és nemzetközi versenyeken.

December 2-án összesen húsz csapat közel kétszáz versenyzője küzdött a 600 éremért az egyre nagyobb hírnévnek örvendő ippon shobu karate sportban. Három csapat Szerbiából érkezett a dombóvári egyesület meghívására.

A legfiatalabb résztvevő alig múlt öt éves, a legidősebb versenyző pedig 74. életévében van, mindketten külön elismerésben részesültek.

Szabó Csaba az egyesület, míg Futó Péter képviselő a város részéről köszöntötte a jelenlévőket. Elfogadta a meghívást a sportrendezvényre a Magyar Karate Szövetség alelnöke Juhász Ferenc, valamint Miszlai József tanár úr és Hosszú Sándor Gergely sportreferens.

Színvonalas és barátságos versenyen mérhették össze tudásukat a karatékák.

A fotók a megnyitón készültek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 01. 10:56, péntek | Helyi

Véradások Tolna vármegyében – március 04–10.

Kérjük, mielőtt elindul vért adni, ellenőrizze a kiválasztott véradás helyszínét és időpontját a következő webcímek egyikén: www.ovsz.hu; www.voroskereszt.hu.

2024. Február 28. 09:58, szerda | Helyi

XVII. Dombóvári Mix Röplabda Kupa Dombóváron

Február 24-én 17. alkalommal rendezte meg a Dombóvári Mix Röplabda Kupát a Dombóvári Amatőr Röplabda Club Szabadidős Egyesület.

2024. Február 27. 08:23, kedd | Helyi

Bor- és pálinkaversenyt tartottak Döbröközön

Az önkormányzat az idei évben is megszervezte a gazdák bor- és pálinkaversenyét. 13 bor és 17 pálinka minta érkezett be a bírálatra.

2024. Február 26. 10:18, hétfő | Helyi

Nem volt elég széles az úttest a dombóvári kerékpárosnak

A dombóvári rendőrök a város bevezető szakaszán a 61-es főúton ellenőrizték azt a helyi kerékpárost, aki jó indulattal sem volt vezetésre képes állapotban, amikor megállították.