Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek | Helyi

2011. December 30. 10:15, péntek |

Több mint százötvenezret hozott a konyhára a megtévesztés

Csütörtökön délelőtt egy nyolcvanéves dombóvári néni jó szándékát használta ki egy ismeretlen elkövető. Az idős hölgy lakásába azzal juthatott be az illető, hogy a húszezresét felváltassa.

2011. December 29. 22:30, csütörtök |

Tilos petárdázni! De mi az, amit szabad Szilveszterkor?

Tegyük fel, hogy mindenki legális módon kívánja megünnepelni az újévet, de nem mindenki tud kiigazodni a pirotechnikai eszközök rendkívül változatos és bőséges választékában...

2011. December 29. 14:30, csütörtök |

Január elsejétől tilos rágyújtani a közforgalmú intézményekben

Tilos lesz a dohányzás a szórakozó- és vendéglátóhelyeken, a munkahelyeken, a közösségi közlekedési eszközökön, a megállókban, az aluljárókban, a játszótereken, a megállóhelyek és a játszóterek ötméteres környezetében.

2011. December 28. 19:45, szerda |

Versek, tánc és fúvósok a szekcsői suli karácsonyán - képgalériával

Karácsonyi ünnepélyt rendeztek december 21-én a kaposszekcsői általános iskolában. Először Zrínyiné Gulyás Gyöngyi köszöntötte a vendégeket, majd bemutatóikkal a gyerekek vették át a terepet.

2011. December 28. 16:20, szerda |

Ilyen volt: régi fotókon a dombóvári művelődési ház

Biztosan van még, aki nem figyelt fel arra, hogy a „művház” honlapjának galériája több régi fotón mutatja be, milyen volt valaha az 1979-ben átadott épület. Az ő figyelmükbe ajánljuk a felvételeket.

2011. December 27. 20:00, kedd |

Jól jött volna nekik a faanyag, de leszakadt alattuk a padlás

Hétfőn délután érkezett a bejelentés a Dombóvári Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy két lopni készülő kocsolai férfi alatt leszakadt a falu egyik lakatlan házának fagerendás födémje.

2011. December 27. 18:00, kedd |

Először találkoztak a betlehemezők Újdombóváron - képgalériával

A József Attila ÁMK és a Dombóvári Székely Kör közös szervezésében első alkalommal mutatkozhattak be karácsonyváró műsoraikkal Dombóvár és környékének gyermekcsoportjai az újdombóvári iskolában.

2011. December 27. 13:15, kedd |

Ajándék csónakfibula „hajózott be” a dombóvári múzeumba

Dombóvár városa, egyúttal a Dombóvári Városszépítők által működtetett Helytörténeti Gyűjtemény igen szép év végi ünnepi ajándékot kapott egy - magát megnevezni nem kívánó - helyi polgártól.

2011. December 26. 20:30, hétfő |

Jubileumi karácsonyi hangversenyt tartottak Sásdon - képgalériával

December 20-án már huszonötödik alkalommal rendezte meg a település karácsonyi ünnepségét a sásdi általános iskola. A műsor szereplői betlehemessel, énekszóval és mesével kívántak kellemes ünnepeket.

2011. December 26. 16:00, hétfő |

Véget ért a Dombó-Dráma-Tudás-Vár projekt - képgalériával

Zárórendezvénnyel köszönt el december 22-én a Dombóvári Művelődési Ház Nkft. Dombó-Dráma-Tudás-Vár – Kultúra az oktatásért című projektje, amelyben huszonegy különböző képzés és öt tábor valósult meg.

2011. December 25. 23:00, vasárnap |

Ének- és muzsikaszóval fűszerezett színdarab az ünnepi koncerten

Az Apáczai Oktatási Központ Alapfokú Művészetoktatási Intézményegységének december 20-i karácsonyi koncertjén a drámacsoportjuk tagjai és zeneiskolás növendékeik léptek a világot jelentő deszkákra.